Oldalak

2008. május 19., hétfő

Zöldspárgás cukorborsóleves csirkemellfilével


Zöldspárgás, cukorborsós leves csirkemellfilével:

40 deka csirkemellfilé, 8 deci zöldségleves / kocka/, só, bors, 25 deka zöld spárga, 25 deka cukorborsó, 1,5 deci tejszín, 1 csokor petrezselyem apróra vágva

A csirkemellfilét a forró zöldséglevesben amit füszereztem, 20 percig fözöm, majd lecsepegtetem, lehütöm. A lében a megpucolt, 3 centis darabokra vágott zöld spárgát és a cukorborsót kb. 8 percig fözöm. Közben a lehült csirkehúst szeletekre vágom, majd visszateszem a levesbe, beleöntöm a tejszínt és együtt forralom pár percig. A tálalás elött beleszórom a petrezselymet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése