Oldalak

2008. május 20., kedd

Cukkinipikkelyes fogasfilé


Cukkinipikkelyes fogasfilé


1 személyre:

1 halfilé, 1 kis cukkini, 1 paradicsom, kevés olivaolaj, só, bors, citromlé, korty fehérbor

A halfiléket citromoztam majd sóztam, borsoztam. A cukkinit vékony karikákra szeltem, a paradicsomot szintén. Egy pici tüzálló tálat kikentem, majd a fele mennyiségü cukkini karikákkal és a paradicsommal kiraktam, sóztam borsoztam, ráöntöttem a bort. Erre tettem a halat, amit pikkely szerüen beborítottam a maradék cukkini szeletekkel. Sóztam és pici olajjal meglocsoltam, majd 200 fokon elöször fólia alatt kb. 15 percig , majd nélküle pirosra sütöttem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése