Hajdina fasírt
8 ek hajdinamag, 1/4 liter zöldségleves /kockából vagy porból/ 1 kk. paradicsompüré, majoranna, curry, 1 babérlevél, só, 1 csokor snidling, 1 fokhagymagerezd, 1 kis fej vöröshagyma, 1 tojás, 4 ek. liszt, 1 ek. reszeltsajt
A hajdinát a levessel, paradicsompürével, füszerekkel, babérlevéllel együtt egy lábosban felforraltam, majd kikapcsoltam alatta, de a tüzhelyen lefedve hagytam kihülni.
A snidlinget, hagymát fokhagymát apróra vágtam, a tojással, sajttal és a liszttel a masszába kevertem, amiböl elötte kivettem a babérlevelet. Ízlés szerint füszereztem.
Forró olajban egy serpenyöben mindkét oldalán aranybarnára sütöttem.
A linket kiraktam a www.hajdina.lap.hu oldalra, a Hajdinareceptek dobozba.
VálaszTörlésA szerkesztő.
mindmegettem együltömben, nyaminyam!
VálaszTörlésEgészségedre;)
VálaszTörlés