Oldalak

2008. május 26., hétfő

Virslis zöldbabos krumplileves


Virslis,zöldbabos krumplileves

5-6 szem krumpli, kb. 20 deka zöldbab, 1 hagyma, olaj, só, bors, fél doboz tejföl, 3 virsli, ecet, majoranna, babérlevél, leveskocka

A hagymát apró kockákra vágtam, kevés olajon megdinszteltem. Rádobtam a kis kockákra vágott krumplit és a kis darabokra tördelt zöldbabot, füszereztem, beledobtam a babérlevelet és felöntöttem kb. 1 liter vízzel amiben feloldottam a kockát. Lefedve puhára föztem, az utolsó 10 percben beletettem a kis darabokra vágott virslit. Amikor készen lett, belekevertem a tejfölt és ecettel ízesítettem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése