Zöldspárgás, cukorborsós leves csirkemellfilével:
40 deka csirkemellfilé, 8 deci zöldségleves / kocka/, só, bors, 25 deka zöld spárga, 25 deka cukorborsó, 1,5 deci tejszín, 1 csokor petrezselyem apróra vágva
A csirkemellfilét a forró zöldséglevesben amit füszereztem, 20 percig fözöm, majd lecsepegtetem, lehütöm. A lében a megpucolt, 3 centis darabokra vágott zöld spárgát és a cukorborsót kb. 8 percig fözöm. Közben a lehült csirkehúst szeletekre vágom, majd visszateszem a levesbe, beleöntöm a tejszínt és együtt forralom pár percig. A tálalás elött beleszórom a petrezselymet.
40 deka csirkemellfilé, 8 deci zöldségleves / kocka/, só, bors, 25 deka zöld spárga, 25 deka cukorborsó, 1,5 deci tejszín, 1 csokor petrezselyem apróra vágva
A csirkemellfilét a forró zöldséglevesben amit füszereztem, 20 percig fözöm, majd lecsepegtetem, lehütöm. A lében a megpucolt, 3 centis darabokra vágott zöld spárgát és a cukorborsót kb. 8 percig fözöm. Közben a lehült csirkehúst szeletekre vágom, majd visszateszem a levesbe, beleöntöm a tejszínt és együtt forralom pár percig. A tálalás elött beleszórom a petrezselymet.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése