Oldalak

2008. május 28., szerda

Málnás brownie


Málnás brownie


7,5 deka keserücsoki felolvasztva, 7,5 deka vaj, 2 tojás, 10 deka barnacukor, 15 deka liszt, 10 deka durvára vágott dió, 5 deka durvára vágott keserücsoki, 1 kis doboz málna
A 7,5 deka felolvasztott csokit a cukorral felvert tojáshoz adjuk, hozzákeverjük a vajat. Beleszórjuk a lisztet, majd a durvára tört csokit és a diót. A tésztát egy jól kizsírozott tepsibe öntjük, kb. 2 cm vastagon.
A málnákat óvatosan belenyomjuk és 150 fokon 40-45 percig sütjük. Rácson hülni hagyjuk, majd felvágjuk. Erre nem kell máz.
alchri: szerintem fagyasztott málnával egyszerübb elkészíteni, mert nekem a friss málna amikor belenyomtam az elég kemény nyers tésztába, pép lett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése