Oldalak

2008. június 5., csütörtök

Mediterrán kenyér



Mediterrán kenyér

25 deka liszt, 1 csomag száritott élesztö, 0,5 deci olivaolaj, 0,5 deci fehérbor, 20 deka olivabogyó, zöld és fekete vegyesen, kimagozva, apróra vágva, 4 tojás, 20 deka apró kockára vágot füstölt,nyers sonka / bacon/, 10 deka aromás sajt reszelve / Greyerzer/

A lisztet az élesztövel összekevertem, majd az olivákat belekevertem. Hozzáadtam az olivaolajat és a bort meg a 4 tojást. Jól összekevertem. A végén a sonka és a sajt jött bele. Egy szögletes formát kibéleltem sütöpapírral és beleöntöttem a tésztát. 180 fokon, 55-60 percig sütöttem. Nem kell keleszteni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése