Milánói rakottas
2 személyre:
20 deka spagetti, 2 ek. olivaolaj, 4 kicsi sertésszelet, 2 tojás, 2-3 ek. reszelt parmezán, 1 doboz oreganos pizzaparadicsom / 400g/ bazsalikom, só, bors
A spagettit sós vízben megföztem /al dente/, majd lecsöpögtettem. Közben a húsokat kevés forró olajon egy serpenyöben mindkét oldalán , 1-2 percig pirosra sütöttem, sóztam, borsoztam. A spagettit összekevertem a szósszal, egy kivajazott tüzálló tálba öntöttem. Rátettem a húsokat és a parmezánnal felvert tojásokkal leöntöttem. 200 fokon, 15-20 percig sütöttem. Bazsalikomlevelekkel megszórva tálaltam.
2 személyre:
20 deka spagetti, 2 ek. olivaolaj, 4 kicsi sertésszelet, 2 tojás, 2-3 ek. reszelt parmezán, 1 doboz oreganos pizzaparadicsom / 400g/ bazsalikom, só, bors
A spagettit sós vízben megföztem /al dente/, majd lecsöpögtettem. Közben a húsokat kevés forró olajon egy serpenyöben mindkét oldalán , 1-2 percig pirosra sütöttem, sóztam, borsoztam. A spagettit összekevertem a szósszal, egy kivajazott tüzálló tálba öntöttem. Rátettem a húsokat és a parmezánnal felvert tojásokkal leöntöttem. 200 fokon, 15-20 percig sütöttem. Bazsalikomlevelekkel megszórva tálaltam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése