Oldalak

2010. március 11., csütörtök

ACTIFRYBEN SÜLT CSIRKEMÁJ


Hagymás, sült csirkemájat készítettem ma az edényben, most sem csalódtam.

2 nagy vöröshagymát szeleteltem, fél mérökanál olajjal 10 percet elösütöttem, majd rádobtam a kis darabokra vágott májat. Megint csak fél mérökanál olajat öntöttem rá és még kb. 15 percig együtt sütöttem. Sóztam,borsoztam.

2 megjegyzés:

  1. Alchri, nagyon guszta lett ez a hagymás csirkemáj! Nyami, imádom a májat...

    Az érdekelne,hogy ebben az Actifry-ben sutott ételek ízre milyenek?
    Úgy értem sultek lesznek, vagy inkább csak párolódnak a készulékben?

    VálaszTörlés
  2. Szemi, finom piros lesz minden benne, a hagyma is, krumpli is, a máj is megpirult. Tulajdonképpen egy teflon serpenyöben sem teszek hozzá több olajat, csak itt magától keveredik;) pirulgat. A krumpli viszont tényleg olyan lesz pont mint a Pommes.

    VálaszTörlés