2009. február 19., csütörtök
GÖRÖG FASÍROZOTT
GÖRÖG FASÍROZOTT/ essen &trinken/für jeden Tag
50 deka darálthús, 2 szelet toast kenyér, 3 deka zöld, magozott olivabogyó apróra vágva, 1 tojás, 2 fokhagymagerezd, 2 ek. paradicsompüré, 2-3 tk. Gyros füszer, só, bors, kb. 6 db. krémsajttal töltött, olajban eltett kis mini paprika
A toast kenyereket melegvízben beáztatni, majd jól kinyomni, apróra tépkedni.
A húst a tojással a paradicsompürével, az olivabogyóval, fokhagymával, füszerekkel és a kenyérrel jól összedolgozni.
Egy tepsit kiolajozni, majd a fele húsmasszát beletenni.
A kis, krémsajttal töltött paprikákat sorban rátenni és utána a maradék masszával beborítani.
200 fokon a legalsó sínen kb. 30 percig sütni, majd utána, a felvágás elött, 10 percig pihentetni.
alchri:Kevés piritott fenyömagot is tettem bele, héjában fött krumplit dobtam mellé és mentás, citromos joghúrtszósszal tálaltam.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése