Oldalak

2009. június 12., péntek

HÁTSZÍN A LA LICHTER


HÁTSZÍN A LA LICHTER
Horst Lichter ötelete alapján.


1 személyre


1 szép szelet hátszín, friss vagy fagyasztott zöldfüszerkeverék, só, bors, olaj


A sütöt 75-80 fokra felmelegítem. A hátszínt megszórom a füszerkeverékkel, majd egy tepsibe teszem és 40 percre a sütöbe tolom.

Utána egy serpenyöben kevés olajat forrósítok fel, majd a húst mindkét oldalán hirtelen megsütöm. Sózom, borsozom.

Rendkívül finom, szaftos lesz.

4 megjegyzés:

  1. nagyon tetszik a fotómontázsod. és a receptet felvettem a megfözendök listájára;-)

    VálaszTörlés
  2. Szia Nokedli!
    Köszönöm szépen;)
    Érdemes kipróbálni! Imádom ezt a pasit, olyan humora van, hogy mindig a könnyem csurog amikor a müsorát nézem. Johann Laferrel együtt 1-1 prominenssel fözögetnek szombatonként a ZDF-en.A bajusza külön szám, föleg amikor kóstolgatja a föztjét:))))néha nagyon útban van:)))

    VálaszTörlés
  3. Kedves Alchri!

    Nagyon tetszik a blogod :-)
    Szeretnék egy kis meglepetéssel kedveskedni Neked :-)
    Itt megláthatod: www.afrarecept.blog.hu

    Üdvözlettel: Adél(Afraa)

    VálaszTörlés
  4. Nekem is a bajusz tünt fel legelőször a montázson.Valami fenomenális:-D.
    Az a hús...hihetetlen puhának és pórhanyósnak néz ki

    VálaszTörlés