HÁTSZÍN A LA LICHTER
Horst Lichter ötelete alapján.
1 személyre
1 szép szelet hátszín, friss vagy fagyasztott zöldfüszerkeverék, só, bors, olaj
A sütöt 75-80 fokra felmelegítem. A hátszínt megszórom a füszerkeverékkel, majd egy tepsibe teszem és 40 percre a sütöbe tolom.
Utána egy serpenyöben kevés olajat forrósítok fel, majd a húst mindkét oldalán hirtelen megsütöm. Sózom, borsozom.
Rendkívül finom, szaftos lesz.
nagyon tetszik a fotómontázsod. és a receptet felvettem a megfözendök listájára;-)
VálaszTörlésSzia Nokedli!
VálaszTörlésKöszönöm szépen;)
Érdemes kipróbálni! Imádom ezt a pasit, olyan humora van, hogy mindig a könnyem csurog amikor a müsorát nézem. Johann Laferrel együtt 1-1 prominenssel fözögetnek szombatonként a ZDF-en.A bajusza külön szám, föleg amikor kóstolgatja a föztjét:))))néha nagyon útban van:)))
Kedves Alchri!
VálaszTörlésNagyon tetszik a blogod :-)
Szeretnék egy kis meglepetéssel kedveskedni Neked :-)
Itt megláthatod: www.afrarecept.blog.hu
Üdvözlettel: Adél(Afraa)
Nekem is a bajusz tünt fel legelőször a montázson.Valami fenomenális:-D.
VálaszTörlésAz a hús...hihetetlen puhának és pórhanyósnak néz ki