Hozzávalók:
40 deka görög joghúrt / 10%-os zsírtartalom/, 8 darab habcsók karika, 1 citrom reszelt héja, 3 ek. citrom vagy narancslikör
A habcsókot egy fagyasztózacskóban összetörtem, majd a citromhéjjal és a likörrel együtt összekevertem a joghúrttal.
Kis tálkákba öntöttem és a mélyhütöben kb. 1 óra hosszát hütöttem, majd kiborítva, gyümölcsökkel tálaltam.
Nagyon klassz ötlet és nagyon guszta:-)
VálaszTörlésEz finom lehetett! :)
VálaszTörlésGesztenye, jó ötlet az elfuserált Pavlova felhasználására;))
VálaszTörlésSzemi, finom volt és hamar elkészül:)
VálaszTörlésEgyszerű és nagyszerű! :D Habcsók szezon vége felé, amikor már unalomig ette magát az ember az édes ropogtatni valóval, a maradék eltüntetésének legjobb módja ez a süti lesz a számomra. :)
VálaszTörlésNagyon guszta!
VálaszTörlésVan egy meglepetésem, nézz be hozzám :)
Nagyon guszta.Épp a minap gondolkoztam rajta,hogy habcsókot tegyek egy gyümölcsös mascarpones krémbe.nagyon fincsi lehet.
VálaszTörlésNagyon guszta, igazán finom lehet
VálaszTörlés