Oldalak

2011. július 24., vasárnap

KRÉMSAJT ASZALT PARADICSOMMAL ÉS OLIVABOGYÓVAL



A sétálóutcánk elején van egy szép delikátesz üzlet, a kirakatában mindig a gusztusosabbnál gusztusosabb kencék kipakolva..
Mivel minden tál mellé odaírják,hogy mivel keverték össze a krémsajtot, nem nehéz lekoppintani;)

Volt itthon egy fél üveg olajos,aszalt paradicsomom, zöldfüszeres olivabogyóm. Vettem hozzá krémsajtot és elkészítettem a vacsoránkat.

Hozzávalók:

40 deka Philadelphia jellegü krémsajt, kb. 10 deka olajban eltett aszalt paradicsom, 10-12 szem zöldfüszeres olivabogyó, pár bazsalikomlevél, só,bors.

A paradicsomot és az olivabogyót nem túl apróra, a bazsalikomleveleket csíkokra vágtam. Villával belekevertem a sajtba,füszereztem.

3 megjegyzés:

  1. Kedves Alchri!

    Kérlek szépen nézzél be hozzám, vár rád valami, szeretném ha elfogadnád!

    További szép hétvégét kívánok Neked, üdvözlettel: Krisz! :-)

    VálaszTörlés
  2. Ez annyira guszta,hogy mindjárt bebújok a gépbe:)

    VálaszTörlés
  3. Egy " játékra " hívtalak,fogadd szeretettel.

    VálaszTörlés