2011. július 24., vasárnap
KRÉMSAJT ASZALT PARADICSOMMAL ÉS OLIVABOGYÓVAL
A sétálóutcánk elején van egy szép delikátesz üzlet, a kirakatában mindig a gusztusosabbnál gusztusosabb kencék kipakolva..
Mivel minden tál mellé odaírják,hogy mivel keverték össze a krémsajtot, nem nehéz lekoppintani;)
Volt itthon egy fél üveg olajos,aszalt paradicsomom, zöldfüszeres olivabogyóm. Vettem hozzá krémsajtot és elkészítettem a vacsoránkat.
Hozzávalók:
40 deka Philadelphia jellegü krémsajt, kb. 10 deka olajban eltett aszalt paradicsom, 10-12 szem zöldfüszeres olivabogyó, pár bazsalikomlevél, só,bors.
A paradicsomot és az olivabogyót nem túl apróra, a bazsalikomleveleket csíkokra vágtam. Villával belekevertem a sajtba,füszereztem.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Kedves Alchri!
VálaszTörlésKérlek szépen nézzél be hozzám, vár rád valami, szeretném ha elfogadnád!
További szép hétvégét kívánok Neked, üdvözlettel: Krisz! :-)
Ez annyira guszta,hogy mindjárt bebújok a gépbe:)
VálaszTörlésEgy " játékra " hívtalak,fogadd szeretettel.
VálaszTörlés