2011. január 19., szerda
MÁKOS GUBA PANNA COTTA
Á la carte írta be ezt a receptet nemrég, / köszönet érte, fantasztikus finom és egyszerü!!!/ nagyon megtetszett,mivel a mákos gubát is és a panna cottát is szeretjük.
Jövö héten egyik este vacsoravendégeim lesznek, németek, akik a Panna cottát ismerik, de a mákos gubát aligha.
Gondoltam megcsinálom nekik ezt az édességet.
Ma kipróbáltam, 1 személyre állítottam össze és nem pohárban hanem kiszúrva egy tányéron tálaltam.
Mivel kis adag készült, lapos lett, ezért kétemeletes.
Nem tudom, hogy ne maradjak-e inkább én is a pohárnál, még addig van idöm valami szép talpas poharat beszerezni, amiben jól nézne ki.
De az is lehet, hogy ha a nagy adagot készítem el, akkor kiszúrva is magasabb lesz.
Mazsolás kalácsot kaptam hozzá. Férj tesztelte, engedélyezve van a jövö hétre;) csak a kérésére a tejszínhabot kell elhagynom róla, majd még kitalálok valami dekorációt a tetejére.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Mákos gubából "sajnos" még a boltit is szeretem, hát még...
VálaszTörlésMJ, a boltit nem is ismerem, a hagyományosat is imádjuk, de ez egy érdekes változata,végülis ízben ugyanaz, csak nem langyos.Érdemes kipróbálni.
VálaszTörlésMegfogadom. Rábeszélem kedves párom az elkészítésére.
VálaszTörlésNem bánjátok meg;)
VálaszTörlésÖrülök, hogy ízlett! :) Remélem a vendégeknek is :)
VálaszTörlés