Két nagyságban árulják.
A sajtos roló a kedvencem, de néha túl tömény...
Kipróbáltam egy egyszerü,saját ízlésem szerinti krémsajtos recepttel.
Hozzávalók:
1 csomag készre nyújtott levelestészta, kevés vaj, 20 deka philadelphia jellegü krémsajt, só, bors,10 deka olajban eltett aszalt paradicsom, bazsalikom, kevés tej
A paradicsomot lecsepegtettem, sóztam,borsoztam, apróra vágtam. Összekevertem a krémsajttal és a vékony csíkokra vágott bazsalikommal.
A levelestésztából vékony csíkokat vágtam, a vajjal megkent habrolókra tekertem. A tejjel megkentem, majd vagy mákba vagy szezámmagba forgattam öket.
Forró sütöben aranybarnára sütötöttem.
Még melegen lehúztam öket a formáról és amikor kihültek, megtöltöttem a krémmel.
Nagyon tetszik:-)
VálaszTörlésÉn a sajtos roló krémjét mascarponéval és sajtkrémmel készítem.
Gesztenye, akkor benézek hozzád;) Eddig csak a lisztes krémmel találkoztam.
VálaszTörlésMár a látvánnyal "halálra ettem" magam. :))
VálaszTörlésKedves MJ,azt azért ne!! Hiányoznál a megjegyzéseiddel;)
VálaszTörlésÉn is sajtkrémmel töltöm, mi is nagyon szeretjük.
VálaszTörlésNagyon szeretem. Bizony más, mikor az ember maga csinálja ;-)
VálaszTörlésOk! Egyet visszatettem a tálra. :)) Köszönöm! :))
VálaszTörlésNelli,majd édes töltelékkel is kipróbálom:)
VálaszTörlésNotburga,nekem az elkészítése is külön élmény:)
VálaszTörlésMJ, mivel az utolsó volt, akkor most leoltom a lámpát:)))
VálaszTörlés