2010. május 9., vasárnap
NUTELLÁS,MARCIPÁNOS FAGYI
Sherpa írta be pár éve az nlc-re ezt a finomságot, azóta sokszor készítettem, fiam kedvence lett. Most is neki kedveskedtem vele. Mivel ö is a hangjával keresi a "kenyerét", nem hagyom nagyon lehülni, inkább mousse halmazállapotban tálalom. Természetesen fagyinak is kitünö, hiszen úgy szól a recept.
Hozzávalók:
12 deka Nutella, 10 deka marcipán, 3 deci tejszín
A marcipánt a mikróban picit megpuhítom, majd összekeverem a Nutellával. Felverem a tejszínt, utána könnyedén beleforgatom a marcipános masszát. A mélyhütöbe teszem, nem lesz kö kemény a tejszín és a Nutella miatt.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Hú, ez nagyon kecsegtetően hangzik. Attól tartok, hogy meg kell kóstolnom sürgősen.
VálaszTörlésÁgi, tényleg érdekes kombináció, nekem krémnek jobban ízlett most mint fagyinak.
VálaszTörlésIgazán jól hangzik, ki fogom próbálni, köszi!
VálaszTörlésSzia Erika, nekem is tetszik, kipróbálom... Csak ne lenne mindig bűntudatom, olyan sok édességet eszem!
VálaszTörlésEgy kérdésem lenne Hozzád! Nincs egy jól bevált bodzaszörp-recepted? Már csináltam 2x, de nem lett az igazi, főleg a második nem...
Előre is köszi, puszi Emese
Nagyon finom lehet, igazi édes bűnbeesés ! :))
VálaszTörlésMesi, írtam a blogodra;)
VálaszTörlésSzemi, az,az;))
VálaszTörlés