Oldalak

2008. május 27., kedd

Brownies
Brownies/ für sie special
Az elsö képen a diós változat látható.
10 deka vaj, 10 deka keserücsoki / 70%-os/, 30 deka cukor, 1 csipet só, 2 ampulla vanilia aroma / én vaniliáscukrot használtam/, 3 tojás, 12,5 deka liszt, 2 ek. kakaópor, 10 deka dió durvára törve. A mázhoz 7 ek. tejszín, 10 deka keserücsokiA vajat egy edényben a csokoládéval együtt, kevergetve felolvasztottam. A sütöt 180 fokra felmelegítettem.
Az edényt lehúztam a tüzröl, a csipet sót, cukrot és a vanilia aromát / cukrot/ hozzá kevertem a felolvadt masszához.A tojásokat egymás után bele kevertem, majd az egészet egy edénybe átöntöttem. Utána szórtam bele a lisztet a kakaóval, majd a legvégén a durvára tört diót.
Egy kb. 28 x 23 cm-es forma alját kibéleltem sütöpapírral, majd bele öntöttem a masszát. Elsímitottam. Alulról a második sínen kb. 30 percig sütöttem. Utána kivettem és a formában, egy rácson, 15 percig hülni hagytam.Utaán egy késsel a szélét körbevágtam, majd kiborítottam. A mázhoz a csokoládét a 7 kanál tejszínnel felolvasztottam, sürü krémet kaptam. Ezzel krémmel vontam be a süteményt, 1 óra hosszát a hütöben hagytam.alchri:ma dió nélkül sütöttem és 25 deka barnacukrot tettem bele.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése