Oldalak

2011. március 25., péntek

OFF: STUTTGART 21










A postaládákba dobálták be a fotókópiázott oldalakat. Forrás innen.
Stuttgart talajvízének az elvezetéséröl van szó, Stuttgart 21 építési terveihez tartozik.

10-töl 30 centi átméröjü csövek, 4,5 méter magasban fogják a talajvizet elvezetni a városon keresztül, 17 kilóméter hosszan. Keresztbe kasul a belvárosban, a parkokban....
A képen látható tervrajzon csak 6,74 km látható, arról,hogy hova tervezi a vasút / Deutsche Bahn/ a hiányzó 10,26 kilómétert még síri csend van.... meglepetés lesz.

A parkban lévö hatalmas fák kiszáradása is várható.

Kölnben ezek a csövek már évek óta "díszítik" az utcákat, parkokat.

A stuttgarti képek montázsok, elképesztö látvány lesz. Nagyon úgy néz ki, hogy hiába minden tüntetés, harc ellene, megvalósítják.

4 megjegyzés:

  1. Jesszuuuusom! Ez nagyon gáz! Ronda, meg ronda, meg még ronda is. És senki nem szólt miatta, hogy héhahó, ezt ne!?

    VálaszTörlés
  2. Szepy, dehogynem!!!!Ez a borzasztó,hogy nincsen demokrácia,akármennyire is hihetetlen!!A politikusok eldöntötték kb. 15 éve, hogy ez lesz és kész. Minket, polgárokat nem kérdeztek meg.Holnap lesznek a választások, de sajnos még ha a CDU veszít is, megcsinálják. Milliárdokról van itt szó,amik már mind különbözö kezekbe kerültek....

    VálaszTörlés
  3. Nagyon durván néz ki!Sógornőm azt mondja, ha a CDU veszít esetleg bedöglik ez a S21 terv. Igaz a zöldeknek meg nem nagyon van elképzelésük arról, miből lesz áram, ha bezárják az összes atomerőművet.

    VálaszTörlés
  4. Piszke, sajnos a többség azt mondja,hogy mindegy ki nyer, megcsinálják.:(( Nagyon izgalmas a mai nap,megyünk mi is délután választani;)

    VálaszTörlés