Oldalak

2011. július 29., péntek

ROPOGÓS JOGHÚRT







Hozzávalók:

40 deka görög joghúrt / 10%-os zsírtartalom/, 8 darab habcsók karika, 1 citrom reszelt héja, 3 ek. citrom vagy narancslikör

A habcsókot egy fagyasztózacskóban összetörtem, majd a citromhéjjal és a likörrel együtt összekevertem a joghúrttal.

Kis tálkákba öntöttem és a mélyhütöben kb. 1 óra hosszát hütöttem, majd kiborítva, gyümölcsökkel tálaltam.

8 megjegyzés:

  1. Gesztenye, jó ötlet az elfuserált Pavlova felhasználására;))

    VálaszTörlés
  2. Szemi, finom volt és hamar elkészül:)

    VálaszTörlés
  3. Egyszerű és nagyszerű! :D Habcsók szezon vége felé, amikor már unalomig ette magát az ember az édes ropogtatni valóval, a maradék eltüntetésének legjobb módja ez a süti lesz a számomra. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon guszta!


    Van egy meglepetésem, nézz be hozzám :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon guszta.Épp a minap gondolkoztam rajta,hogy habcsókot tegyek egy gyümölcsös mascarpones krémbe.nagyon fincsi lehet.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon guszta, igazán finom lehet

    VálaszTörlés