Oldalak

2011. május 20., péntek

ÁFONYÁS KRÉMSAJT MÁRTOGATÓS







Csodálatos kompozició, a krémsajt, a gorgonzola, áfonya, narancshéj együtt.....isteni!

Hozzávalók:

16 deka krémsajt, 6 deka gorgonzola, 2 késhegynyi reszelt narancshéj, bors, kb. 10 deka áfonya + pár szem a dekoráláshoz

A krémsajtot a gorgonzolával, áfonyával együtt botmixerrel öszepüréztem. Utána füszereztem és belekevertem a reszelt narancshéjat.
Kis üvegpoharakba tettem, áfonyával és reszelt narancshéjjal dekorálva tálaltam.

2 megjegyzés:

  1. Jujjjjjjj! Ez nagyon jo, ahogy afonyahoz jutok, megcsinalom...... ez az en izvilagomhoz nagyon passzol!!!

    VálaszTörlés
  2. Egyezik az ízlésünk;) Csodálatos ízkavalkád!

    VálaszTörlés