Oldalak

2010. május 10., hétfő

MÜSORAJÁNLÁS


Szeretném a barátaim és az olvasóim figyelmét felhívni egy tv müsorra. Sajnos nem fogható mindenütt, Németországban valószínü igen, de Magyarországon vagy a Föld bármelyik más részén csak azok láthatják akiknek Astra LNB-jük van.

A címe: A Callas gyár avagy fiatal énekesek szenvedélye és szenvedése.

Az SWR tv csatornán sugározzák május 20.-án 23.15 órakor. Nem értem miért ilyen késön.

Szombaton volt a stuttgarti zeneakadémián az ösbemutatója, 65 perces film, Dunja Vejzovic professzornö férje, Christian Romanowski forgatta ezt a filmet egy éven keresztül a diákokról, a felvételijük napjától az elsö fellépésükig, a hétköznapjaikról, "szenvedélyeikröl és a szenvedésükröl"....

Dunja Vejzovic Christopher tanárnöje, így Chri is szerepel a filmben. A sors sajnos úgy hozta,hogy amikor pont nálunk forgattak , mi, szülök Magyarországon voltunk, így láthatatlanok maradtunk.

Így nem derül ki a filmben, hogy tulajdonképpen Christopher az egyetlen a filmben szereplö diákok között, aki mondhatni "örökölte" a tehetségét, a hangját, mivel édesapja is énekes. Barátaink szerint ha csukott szemmel hallgatják öt énekelni, úgy szól a hangja mint az apukájáé:)
A filmbemutató és a koncert után 3 barátnömmel akik velem voltak végig, igazi nöcis estét tartottunk;) Török étteremben vacsoráztunk, majd nálam espresszóztunk és dumáltunk bele a végtelen éjszakába....kell néha egy ilyen nap;))

4 megjegyzés:

  1. Örülök hogy irtál róla, biztos hogy megnézem!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Judit, örülök neki, sokat gondolkodtam,hogy beírjam-e,de akkor ezek szerint megérte;)

    VálaszTörlés
  3. ´most hirtelen nem tudom, van-e swr-ünk, ha van szívesen megnézem.

    a képen látható fiatalember a fiad?? el sem hiszem;-)

    VálaszTörlés
  4. Orsi, felveszem dvd-re, ha érdekel postázom. Igen, a fiam van a képen és már nem is friss a fotó, kb. 2 éve hordott pajeszt;)

    VálaszTörlés