Oldalak

2010. március 5., péntek

TEFAL ACTIFRY





Férjem a kúrán hallott róla elöször, nekem már régóta fogalom volt, csak gondoltam minek egy géppel több az amúgyis picike konyhámba;)

Mégis megvettük.

Férj kérésére Brassóit sütöttünk benne elöször. Ahhoz képest, hogy 2 ek. olajjal készült az egész, nem lett rossz, persze nem lehet a hagyományossal összehasonlítani.

Nekem még mindig a sült krumpli jön be a leginkább, nincsen olajszag a lakásban, nincs gond a 2 liter olaj kidobásával sem és a krumpli csodálatos ízü lesz benne.

Rozmaringos sült burgonyát csináltam benne a második alkalommal.

Még a sült hagyma izgat nagyon, amit imádok, de a bö olajban kisütöttet nem bírom megenni, az olaj és a hagyma együtt nem megy. Ebben az edényben viszont nem tocsog utána.

Sült gyümölcsöt is ír a hozzá kapott szakácskönyvecske, még nem próbáltuk ki, pedig a barnacukros banán nem hangzik rosszul;)

Szerintem mindazoknak akik zsírszegényen szeretnének táplálkozni, egy hasznos dolog.

Az elsö kép INNEN van.

5 megjegyzés:

  1. De jó, hogy írtál róla Erika!
    Karácsony előtt nagyon filóztam rajta én is, de aztán úgy gondoltam, mint Te, eggyel több kacat. De mostanában egyre többet gondolok rá, lehet meg kellene venni???
    Szerinted sima rántott husit lehet benne sütni, ha a lapátot nem teszem bele?
    Vagy a tál nem forog, csak a lapáttal keverget?

    VálaszTörlés
  2. Snöcy, még nem próbáltam benne rántott dolgokat, de a füzetben amit adtak hozzá említik a Chicken Nuggetset. A keverölapátot ki lehet venni, a tál nem forog.Mi is kiszeretnénk hamarosan próbálni.

    VálaszTörlés
  3. szia Erika! úgy örülök hogy megtaláltalak! annyit gondoltam rád az utobbi hónapokban! a mostani barátom ugyanis szinten énekes :)
    remélem emlékszel ram, meg regen az nlc-n irtunk a Nemeto.-i topikba.

    Nagyon szep a blogod!!! ez a lilahagyma lekvar nagyon megtetszett, ki fogom en is probalni.

    szep vasárnapot Nektek!
    es üdv Augsburgbol,
    anna

    VálaszTörlés
  4. alchri, engem is nagyon gondolkodóba ejtettél, hogy szóbahoztad ezt a csoda-masinát. már egy ideje én is itt töröm a fejem, kell-e ez nekünk, de föleg azon, hogy hova tegyem?

    a brassói pedig nagoyn meggyözö érv mellette *grübel*

    VálaszTörlés
  5. en ma csinaltam benne fuszeres, sult csicseriborsot (NAGYON JO), bundas kenyeret es amit imadnak, az a fuszeres `piritott` kenyerkockak.

    VálaszTörlés