Oldalak

2012. január 17., kedd

EGY HÉT ANDALÚZIÁBAN

















Csodálatos volt! 3 napot Sevillaban,4 napot Cadízban töltöttünk lányommal. A rengeteg látnivaló, a szép táj és kellemes éghajlat mellett lenyügözött minket az emberek végtelen kedvessége,vendégszeretete.Cadízról készült fotóimból összevágtam egy zenés diashow-t is.

6 megjegyzés:

  1. Nagyon klassz lehetett! A képek annyira átadják a hangulatot, profi fotós vagy, na!
    Örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat.

    VálaszTörlés
  2. Lili,köszönöm a dícséretet;)Lányom még ügyesebb különben,majd még igyekezem én is utolérni öt:)

    VálaszTörlés
  3. Azok a sonkák is nagyon tetszenek! Amikor mi sok évvel ezelőtt voltunk Spanyolországban, akkor láttam ilyen sonkákkal teli kirakatokat. És minden sonka alján ott volt egy kis esernyőféle, amibe csöpögött a zsír. Igaz, nyár volt és meleg.

    VálaszTörlés
  4. :)) jópofa lehetett:) ezek egy klimatizált supermarketben lógtak. Hú, de a legszörnyebbet nem tettem fel, na majd mindjárt mutatom a facebookon....lányom rosszul lett a látványától,én nem, de nyeltem egy nagyot, de nem attól,hogy megkívántam, hanem a döbbenettöl....

    VálaszTörlés
  5. Halli Hallo,

    mmh die Frage klingt sicherlich etwas komisch und vorallem etwas "un-ungarisch" aber gibt es eine Möglichkeit an die Adresse oder noch besser die Telefonnummer dieser blonden Schönheit zukommen? Ich bin unsterblich in die junge Dame verschossen.
    Ach und noch was, ich hab mich durch den Google Translator gequält um das Rezept für die gefüllten Paprika rauszubekommen und ist es ein großer Umstand für dich das auf deutsch zu posten, wofür ist eigentlich das Ei???

    Weiter so oder továbi sikert oder so ähnlich!
    Liebe Grüße aus Stuttgart!!!!!

    VálaszTörlés