Oldalak

2010. február 26., péntek

KÉT HÉTIG A FEKETE ERDÖBEN











Férjemet a gerincsérve miatt 4 hétre beutalták a Fekete erdöbe egy úgynevezett "reha klinikára". Ebböl 2 hetet vele töltöttem. Sosem jártam ott, most télen különösen nagy élmény volt.
Ekkora havat még az eddigi életemben nem láttam, felejthetetlen élmény.

Sok kedves embert is megismertünk, "nordic walking" órákat is vettünk egy szimpatikus tanártól, mondhatnám, hogy életünk elsö "personal trainer"-ét élvezhettük:)))

A reggelit a panzióban kaptam, az ebédet és a vacsorát a férjemmel együtt ettem a klinikán. Nem ingyen, hanem 6-6 Euroért ebédenként és vacsoránként.
Hétköznap még csak rendben volt érte ez az összeg, de vasárnap egy ebédért 13,40 Eurot kértek, így kijelentettük magunkat és inkább étterembe mentünk.

Napi 1500 kalórián élnek a paciensek, bár szerintem több jön össze mivel a vacsorán annyiszor mehetnek a büféhez amennyiszer csak akarnak. Változatos volt az étlap, a vacsorához minden este friss salátabüféböl lehetett válogatni.

Engem egyetlen egy dolog zavart az ebéd és a vacsora alatt, a zaj... 250 ember evett, beszélgetett együtt, voltak akik különösen hangosak voltak, szinte fájt a fülemnek idönként.

Különbözö elöadásokat hallgattam meg az egészséges táplálkozásról, ennek hatása alatt megvettük a Tefal Actifry sütökét, amit ma nagy sikerrel ki is próbáltunk, de erröl majd késöbb.

2 megjegyzés: