Hosszú idö után újra itthon töltjük a Húsvétot.Még nem alakult ki a menü,meglátom mit kapok és mihez lesz kedvünk.
Valószínü az elmúlt évek receptjeiböl is kerül az ünnepi asztalra.
A medvehagyma helyett idén, snidlinggel készül a sárga túró;) egyrészt azért mert nálunk már lecsengett a medvehagyma imádat, másrészt azért mert itt a környéken /Balaton/nem is kapnék sehol.
A snidlinget is otthonról hoztam magammal, cserepes és nagyon dús, sajnáltam volna ott hagyni. A bazsalalikomomat is bepakoltam, mert ö is kényes. Egyedül a citromfüvem és a rozmaringom kell kibírják nélkülem két hétig.....de ök eléggé jól viselik az egyedüllétet....:))))
Mindegyik finomságos!:-)
VálaszTörlésErika!
VálaszTörlésKellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok szeretettel Neked és az egész családodnak!
Nellikém,nagyon köszönöm, viszont kívánom!
VálaszTörlés