Mivel van itthon egy cserép citromfüvem és Húsvét után elutazunk, gondoltam elkezdem fogyasztani;)
Vasárnap dekorációnak kell majd, ma hús mellé került.
Hozzávalók:
30 deka szüzpecsenye, 1 kis hagyma, 3 szál citromfü, 2 ek.
Nuoc Mam szósz, 2 ek. szójaszósz, 2 ek. cukor, bors, olaj
A hagymát szeleteltem,a húst csíkokra vágtam. Az olajat egy serpenyöben felhevítettem, elöször a hagymát sütöttem meg benne, majd rádobtam a húst. 5 percig együtt pároltam, utána hozzáadtam a Nuoc Mam szószt, a szójaszószt,a cukrot és együtt még 5 percig pároltam. A legvégén beleszórtam a csíkokra vágott citromfüvet és borsoztam. Kínai tésztával tálaltam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése