Oldalak
▼
2009. március 22., vasárnap
INDIAI CSICSERIBORSÓ SALÁTA
INDIAI CSICSERIBORSÓ SALÁTA
40 deka fött csicseriborsó / üvegeset használtam/, 1/2 vastag husú sárga színü paprika, 1/2 zöld színü vastag husú paprika, 1/2 piros színü vastag husú paprika kockákra vágva, 2 kis szem fött krumpli / héjában megfözve utána meghámozva és kockákra vágva/, 2 kis hagyma szintén kockára vágva / én lilahagymát használtam/, 2-3 ek. olivaolaj, 2-3 ek. citromlé, 2 csipet örölt római kömény, 2 csipet cukor, só, friss koriander
A csicseriborsót lecsepegtetni, jól átmosni, majd egy tálba önteni. Hozzáadni a paprikákat, a krumplit, a hagymát, olivaolajjal és citromlével összekeverni, a római köménnyel, sóval, cukorral füszerezni.
Állni hagyni, majd mégegyszer jól összekeverni és a koriander levelekkel megszórva tálalni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése