Oldalak

2009. március 22., vasárnap

INDIAI CSICSERIBORSÓ SALÁTA


INDIAI CSICSERIBORSÓ SALÁTA

40 deka fött csicseriborsó / üvegeset használtam/, 1/2 vastag husú sárga színü paprika, 1/2 zöld színü vastag husú paprika, 1/2 piros színü vastag husú paprika kockákra vágva, 2 kis szem fött krumpli / héjában megfözve utána meghámozva és kockákra vágva/, 2 kis hagyma szintén kockára vágva / én lilahagymát használtam/, 2-3 ek. olivaolaj, 2-3 ek. citromlé, 2 csipet örölt római kömény, 2 csipet cukor, só, friss koriander

A csicseriborsót lecsepegtetni, jól átmosni, majd egy tálba önteni. Hozzáadni a paprikákat, a krumplit, a hagymát, olivaolajjal és citromlével összekeverni, a római köménnyel, sóval, cukorral füszerezni.

Állni hagyni, majd mégegyszer jól összekeverni és a koriander levelekkel megszórva tálalni.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése