Oldalak

2008. június 7., szombat

Sült paprika darálthússal/Tim Mälzer





Sült paprika darálthússal / Tim Mälzer


4-5 különbözö színü paprika, 5 gyengén csípös és csípösebb pepperoni keverve, 3 ek olivaolaj, só, bors, 75 gramm darálthús, 1 tk. kakukkfü, 1 ek. petrezselyem.


A paprikákat megmosni, magját eltávolitani, 8 részre vágni, a pepperoni szárát levágni. Egy serpenyöben az olajat felforrósitani, a paparikákat a pepperonikkal együtt, közepes lángon, 6-7 percig sütni. Sózni, borsozni, majd a darálthúst hozzámorzsolni. ( diónyi darabokat dobott bele). A kakukkfüvet és a petrezselymet hozzádni, együtt szép pirosra sütni.

2 megjegyzés:

  1. 75 gramm vagy deka hús?

    VálaszTörlés
  2. Névtelen, ezer bocsánat, elfelejtettem válaszolni. 75 gramm. Elég kevésnek tünik, de a paprika a lényeg. Persze annyit teszel bele amennyit akarsz, de a 75 deka az majdnem 1 kiló, az sok lenne.

    VálaszTörlés