Krémsajttal töltött champignon, sülve
4 darab champignon, 1 kis hagyma, fél csokor bazsalikom, só, bors, 10 deka krémsajt, pár. ek. parmezán reszelve
A gombák szárát kitörtem, kicsit még körbevágtam a kalapját, hogy nagyobb üreget kapjak. A hagymát´és a gomba szárait apróra vágtam. Egy serpenyöben elöször egy kevés olajon a hagymát dinszteltem meg, majd rádobtam a gombadarabokat. Sóztam, borsoztam, piritottam. A bazsalikomot is apróra vagdostam, beleszórtam. Összekevertem a krémsajttal és megtöltöttem ezzel a masszával a gombafejeket. Megszórtam frissen reszelt parmezánnal és kb. 25 percig, 180 fokon sütöttem.
4 darab champignon, 1 kis hagyma, fél csokor bazsalikom, só, bors, 10 deka krémsajt, pár. ek. parmezán reszelve
A gombák szárát kitörtem, kicsit még körbevágtam a kalapját, hogy nagyobb üreget kapjak. A hagymát´és a gomba szárait apróra vágtam. Egy serpenyöben elöször egy kevés olajon a hagymát dinszteltem meg, majd rádobtam a gombadarabokat. Sóztam, borsoztam, piritottam. A bazsalikomot is apróra vagdostam, beleszórtam. Összekevertem a krémsajttal és megtöltöttem ezzel a masszával a gombafejeket. Megszórtam frissen reszelt parmezánnal és kb. 25 percig, 180 fokon sütöttem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése