Nagyon finom kombináció, a gesztenyepüré a narancshéjjal,narancslével,mézzel és a szölövel remek együtt!
Hozzávalók 4 személyre:
20 deka gesztenyemassza, 1 zacskó van. cukor, rum ízlés szerint, 1 deci tejszínhab, 1 narancs, 2 ek. méz, 1 deci narancslé, 15 deka magnélküli szölö
A gesztenyemasszát meglocsoltam rummal,majd villával fellazítottam. A tejszínt a van. cukorral félkeményre vertem és kis adagonként összekevertem a gesztenyével.
A szölöt megmostam, a szemeket félbevágtam és kimagoztam. / Sajnos itt nem kaptam magnélkülit/.
A narancs héját lereszeltem és kifacsartam. A szölöhöz adtam a héját és a levét, belekevertem a mézet.
A gesztenyés krémet poharakba kanalaztam, majd elosztottam rá a narancsos szölöt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése