Oldalak

2012. október 20., szombat

ÖSZI ÉDESSÉG



Nagyon finom kombináció, a gesztenyepüré a narancshéjjal,narancslével,mézzel és a szölövel remek együtt!

Hozzávalók 4 személyre:

20 deka gesztenyemassza, 1 zacskó van. cukor, rum ízlés szerint, 1 deci tejszínhab, 1 narancs, 2 ek. méz, 1 deci narancslé, 15 deka magnélküli szölö

A gesztenyemasszát meglocsoltam rummal,majd villával fellazítottam. A tejszínt a van. cukorral félkeményre vertem és kis adagonként összekevertem a gesztenyével.

A szölöt megmostam, a szemeket félbevágtam és kimagoztam. / Sajnos itt nem kaptam magnélkülit/.

A narancs héját lereszeltem és kifacsartam. A szölöhöz adtam a héját és a levét, belekevertem a mézet.

A gesztenyés krémet poharakba kanalaztam, majd elosztottam rá a narancsos szölöt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése