Két nagyságban árulják.
A sajtos roló a kedvencem, de néha túl tömény...
Kipróbáltam egy egyszerü,saját ízlésem szerinti krémsajtos recepttel.
Hozzávalók:
1 csomag készre nyújtott levelestészta, kevés vaj, 20 deka philadelphia jellegü krémsajt, só, bors,10 deka olajban eltett aszalt paradicsom, bazsalikom, kevés tej
A paradicsomot lecsepegtettem, sóztam,borsoztam, apróra vágtam. Összekevertem a krémsajttal és a vékony csíkokra vágott bazsalikommal.
A levelestésztából vékony csíkokat vágtam, a vajjal megkent habrolókra tekertem. A tejjel megkentem, majd vagy mákba vagy szezámmagba forgattam öket.
Forró sütöben aranybarnára sütötöttem.
Még melegen lehúztam öket a formáról és amikor kihültek, megtöltöttem a krémmel.