Hozzávalók:
2 db. kis padlizsán, 2-3 szál újhagyma, 1 db.kápia paprika, 1 db.vastag sárgarépa, 2-3 gerezd fokhagma, só, bors, kb. 1 deci olivaolaj, parmezán
A padlizsánt megmostam és karikákra vágtam, besóztam,állni hagytam. A sárgarépát, fokhagymát és az újhagymát megpucoltam,a répát karikákra, a hagymát srég szeletekre, a fokhagymát kis darabokra vágtam. A kápia paprikát szintén felszeltem.
A padlizsánt kb. 10 perc után konyhai papír itatóssal leitattam.
A többi zöldséggel együtt egy nagy tepsibe tettem, füszereztem, leöntöttem az olivaolajjal és forró sütöben kb. 30 perc alatt megsütöttem.
Frissen reszelt parmezánnal megszórva tálaltam.
Nagyon guszta ez a zöldség kavalkád!Ize is mennyei lehet.
VálaszTörlésAleda,köszi;)Finom volt.
VálaszTörlésHmmmm! Gyönyörű. Én is nagyon szeretem. Ha a füstölt csülköt nem "találja fel" valaki, akkor szívesen lennék vegetáriánus. :) Így viszont maradok mindenevő. Kivéve a lecsót. :)
VálaszTörlésMJ, a húsról mi sem mondunk ám le, csak néha kell egy-egy zöldségnap is;)
VálaszTörlés