2 személyre:
10 deka fagyasztott málna, 125 ml tejszín, 2,5 deka porcukor, 1 és 1/2 lap zselatin
A málnát a tejszínnel és a cukorral egy kis lábosban lassú tüzön kb. 10 percig felolvasztottam, majd egy botmixerrel püréztem.
Ez alatt a 10 perc alatt a zselatinlapokat hideg vízben felpuhítottam, majd hozzákevertem a meleg málnás tejszínhez.
Kis szilikon muffinformákba öntöttem, nekem 4 darab lett ebböl a mennyiségböl.
Kb. 1 óra után kb. fél órára betettem a mélyhütöbe. Így könnyebb volt kiborítani a formából.
Gyönyörű színe lett! :)) Nem volt benne zavaró a málna magja?
VálaszTörlésKöszi;) Most,hogy kérdezed, tényleg, nem is éreztem benne a magját, talán az is ledarálódott volna a botmixerrel? Az biztos, hogy eperrel is kipróbálom majd;)) Isteni finom és pofon egyszerü.
VálaszTörlésGyönyörü fotó, klassz recept! És az új blogruha is nagyon tetszik! :)
VálaszTörlésKöszönöm Ancsám;)
VálaszTörlésNagyon szép színe van, egyik kedvencem a panna cotta .-)
VálaszTörlésOttis, köszönöm;) Próbáld ki, nagyon finom;)
VálaszTörlésez nagyon szépséges és hűű de megkóstolnám, na majd ki is próbálom, köszönöm.isz
VálaszTörlésBátran próbáld ki, nagyon finom;)
VálaszTörlésEz gyönyörű lett!
VálaszTörlésGarffy, köszönöm;)
VálaszTörlés