Oldalak

2009. március 13., péntek

MASCARPONÉS PARADICSOMLEVES


MASCARPONÉS PARADICSOMLEVES

8 deci paszírozott paradicsom / tetrapack dobozban kapható, fél literes kiszerelésben/ 2 gerezd fokhagyma, kis olivaolaj, 2 deci zöldségleves , só, bors,1-2 ek. cukor, pár levél bazsalikom, 5 ek. mascarpone vagy Philadelphia jellegü krémsajt.

A fokhagymát szétnyomva a forró olivaolajon kicsit megpiritottam, felöntöttem a levessel, majd beleöntöttem a paszírozott paradicsomot. Sóztam, borsoztam,cukorral ízesítettem és kicsit forraltam. Utána belekevertem 1 ek. mascarponét, habverövel jól összekevertem. 4 tányérba osztottam és egy-egy ek. mascarponéval és bazsalikommal dekorálva tálaltam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése