Oldalak

2008. május 29., csütörtök

Csirkecombok narancslében


Csirkecombok narancslében


3 nagy csirkecomb, 3 deci narancslé, 2 ek. vaj, 1-2 ek. olaj, só, bors, 2 cm-es gyömbér vagy örölt gyömbér, fahéj ízlés szerint, 2 ek. cukor

A sózott, borsozott csirkecombokat egy serpenyöben a vajon megpiritani, majd kivenni. Ebbe a serpenyöbe beledobni a felaprított gyömbért, piritani, majd beleszórni a cukrot, piritani, majd a mustárt, fahéjat és a végén a narancslevet. Összefözni az egészet és visszatenni a combokat. Lefedve 40 percig fözni. Rizzsel vagy couscousszal tálalni. alchri: nem volt itthon friss gyömbérem, port használtam. Barna cukrot piritottam egy kevés olajon, ebbe tettem a mustárt, a gyömbért, fahéjat és úgy rá a narancslevet. Couscoust föztem hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése