Csirkecomb fehérborral, baconnal és hagymával sütve
1 személyre
1 csirkecomb, 10 deka bacon kockára vágva, 1 hagyma, 1 deci fehérbor, só, bors, kevés olaj
A szalonnát egy lábosban kevés olajon kisütöttem, majd a pörcöket kiszedtem a zsírból. A csirkecombot tettem bele ebbe a szalonnazsírba és pirosra sütöttem. Mellédobtam a szálakra vágott hagymát és együtt piritottam. Beleszórtam a szalonnakockákat, ráöntöttem a fehérbort, füszereztem és lefedve lassan készre sütöttem. Couscousszal tálaltam.
1 személyre
1 csirkecomb, 10 deka bacon kockára vágva, 1 hagyma, 1 deci fehérbor, só, bors, kevés olaj
A szalonnát egy lábosban kevés olajon kisütöttem, majd a pörcöket kiszedtem a zsírból. A csirkecombot tettem bele ebbe a szalonnazsírba és pirosra sütöttem. Mellédobtam a szálakra vágott hagymát és együtt piritottam. Beleszórtam a szalonnakockákat, ráöntöttem a fehérbort, füszereztem és lefedve lassan készre sütöttem. Couscousszal tálaltam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése